Maak gebruik van onze sponsormogelijkheden

Wij bieden aantrekkelijke mogelijkheden aan bedrijven en instanties die hun naamsbekendheid en zichtbaarheid willen vergroten. Of iets naar hun medewerkers willen doen! Wilt u iets goeds doen voor ons zwembad:
Neem contact met ons op via ons contactformulier, dan laten we snel iets van ons horen >

Het zwembad in De Glind betekent veel voor ons ‘jeugddorp’ en de rondom gelegen dorpen. Ook voor kinderen uit gezinshuizen en zorginstellingen is een zwembad dicht in de buurt een geweldige aanvulling. Zo ontmoeten deze kinderen leeftijdsgenoten in een veilige omgeving en kunnen ze heerlijk vrijzwemmen en spelen. Daarnaast is het zwembad toegankelijk voor o.a. ochtendzwemmen, aquafit, schoolzwemmen en zwemles. Volwassenen en kinderen uit De Glind en wijde omgeving van Achterveld, Leusden, Barneveld, Lunteren en Scherpenzeel weten ons zwembad te vinden. Uw sponsorbijdrage is meer dan welkom!

In de kijker bij onze klanten!

Rondom het zwembad en op het zwembadterrein hebben we diverse mogelijkheden om jouw bedrijf bij de zwemliefhebbers onder de aandacht te brengen. Met name de terrassen en ligweide bieden tal van kansen voor reclameborden met jouw bedrijfsuiting. Maar ook sampling of verspreiding van promotiemateriaal behoort tot de mogelijkheden.

Kunnen wij je via een tegenprestatie van ons zwembad interesseren om een bijdrage te leveren? Vraag naar de specificaties en/of kosten van de verschillende reclamemogelijkheden, neem contact met ons op via vrienden@zwembaddeglind.nl

Baantje

Zij gingen je voor:

Avema Wegenbouw
Bloembinderij de Kelk
Van Beekhoven, bouw en installatiebedrijf
De Roskam, hotel café restaurant partycentrum
De Hessenkar, eeterij-tapperij
Midden Nederland Makelaars
De Glinstertuin, kleinschalige ecologische kwekerij en beleeftuin
Neus voor contact
M. van Zanten Infra
Bouwbedrijf Hak
Van der Haar, waterprojecten
Centraal Station De Glind
Gezinshuis Diversorio
Gezinshuis Samen Verder
Cafétaria De Berken
Gezinshuis Leurink
Praktijk 2c
Wolbert Sportscars B.V.

Sponsoren van de Vriendenstichting:

Het is voor bedrijven en organisaties mogelijk om sponsorbijdragen fiscaal te verrekenen. Vraag je accountant of belastingadviseur naar de fiscale mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Andere ideeën?

Op deze website staan al diverse voorbeelden om Splash te steunen én jouw bedrijf in de kijker te spelen. We staan echter open voor allerhande ideeën. Denk aan een evenement in of om het zwembad met de naam van jouw eigen bedrijf. Ook is het zwembad en zwembadterrein geschikt voor bijvoorbeeld bedrijfsfeestjes, workshops of activiteiten waarbij een bad nodig is (koudetraining e.d.). Kom maar op met je ideeën! We denken graag met je mee. Leg jouw voorstel gerust aan ons voor >